Begeleiding die past als een handschoen bij Radom Werk

Mijn vriendin is sinds een aantal jaar de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Een van haar werknemers functioneerde niet meer zoals zij dit in het begin deed. Daarom ging mijn vriendin ook met deze werknemer in gesprek. haar werknemer vertelde mijn vriendin dat ze met minder plezier naar haar werk gaat. Toen mijn vriendin thuis kwamen van de zaak besloten we ook om op het internet op zoek te gaan naar loopbaanbegeleiding. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest kwamen we terecht op de website van Random Werk.

Rondom Werk

De website van Random Werk

Toen we terecht kwamen op de website van Random Werk kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over het bedrijf en wat het bedrijf aan te bieden heeft. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf persoonlijke aandacht erg belangrijk vindt. Dit sprak mijn vriendin erg aan omdat haar werknemer met minder plezier naar het werk ging en we dachten dat persoonlijke aandacht hier erg bij zou helpen. Daarom besloot mijn vriendin ook om contact met Random Werk op te nemen.

Erg goede loopbaanbegeleiding

Mijn vriendin werd erg vriendelijk te woord gestaan en kon erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Zowel mijn vriendin als haar werknemer werden uitgebreid geholpen en te woord gestaan. Na een aantal gesprekken leek het Random Werk de beste oplossing om de werknemer een andere baan aan te bieden binnen het bedrijf. Mijn vriendin leek dit ook een erg goed idee. Nu dat haar werknemer een andere baan heeft binnen het bedrijf functioneert ze weer erg goed. Daarom zijn we ook allemaal erg tevreden over de loopbaanbegeleiding van Random Werk.

Reacties zijn gesloten.