Fitness Elst, voor al uw sportieve behoeftes!

Fitness Elst begeleid u bij het behalen van uw sportieve doelen!Fitness Elst

Bent u op zoek naar een geschikte sportschool in de omgeving van Elst? Dat is fitness Elst iets voor u! Wij hebben een mooie en verzorgde sportschool. De klant is koning net als hygiëne. Dit zijn de 2 dingen die wij heel belangrijk vinden bij onze sportschool. Mocht u geïnteresseerd zijn in een abbonement kunt u altijd een keer meegaan met een vriend/kennis ( of alleen ) voor een proefles. Bij de proefles krijgt u van ons een rondleiding en zullen wij u ook uitleggen hoe u de apparaten op de juiste manier gebruikt.

Wat zijn de voordelen van fitness Elst?

De voordelen van onze sportschool ten opzichte van de andere sportscholen in de omgeving is dat wij vriendelijk personeel hebben die u graag begeleiden in uw doelen en behoeftes. Mocht u speciale doelen hebben kunnen wij in overleg met u en op basis van uw behoeftes ook een schema maken waarbij de oefeningen precies worden beschreven met de aantallen erbij. Wanneer u dit schema volgt zult u al snel verschil zien en uiteindelijk uw doel gaan bereiken. Na uw workout bij fitness Elst kunt u ook genieten van onze heerlijke sauna, hier kunt u dan lekker uitzweten en tot rust komen. Wij van fitness Elst zorgen dus voor een uitermate prettige ervaring bij onze sportschool.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Wanneer u zich gelijk wilt inschrijven kan dit op onze website https://ultrasport.nl/fitness-elst/. Ook kunt u hier nog meer informatie vinden over onze sportschool!

Reacties zijn gesloten.