Klanttevredenheid escape room Arnhem

De klanttevredenheid van escape room Arnhem is zeer hoog. Op de website is te lezen dat ruim 90% van alle bezoekers tevreden is over dit bedrijf. U kunt via verschillende websites uw mening laten weten. Voorgaande bezoekers zijn dus positief, waarom ervaart u deze beleving niet een keer zelf? Voor een scherpe prijs kunt u een heel erg leuk avontuur beleven met vrienden of familie!

Het landhuis escape room

Met mijn vriendengroep wilde ik een keer een dagje weg. Ik zocht op escape room Arnhem en kwam terecht bij Escape Room Gelderland. Dit leek mij een heel erg leuk en vooral spannend alternatief. Mijn vrienden waren gelukkig net zo geïnteresseerd als ik, dus we besloten te boeken. Na flink overleggen hebben we de escape room Het landhuis geboekt. In deze escape room Arnhem moest je proberen te ontsnappen uit de kelder van je geboortehuis door allerlei puzzels op te lossen. Een eng en tegelijkertijd zenuwslopend spelletje. Samen met mijn team zijn wij binnen 50 minuten ontsnapt uit het Landhuis. Een super leuk uitstapje voor een spannende en onvergetelijke dag!

 

Cadeaubon van Escape Room Gelderland

Kent u iemand die dol is op spanning en houdt van een uitdaging? Op de website van Escape Room Gelderland kunt u een cadeaubon voor iemand bestellen! U kunt kiezen uit een bedrag van 20, 40 en 80 euro! Maak iemand blij met dit geweldige cadeau, zij krijgen er een geweldige, spannende dag voor terug.

Meer weten over Escape Rooms? Kijk dan ook hier.

Reacties zijn gesloten.