Laat jouw bedrijfskleding borduren

Heb jij een bedrijf met bepaalde bedrijfskleding? Laat dan jouw bedrijfskleding borduren. Zo maak jij jouw kleding nog persoonlijker en het werken hierin wordt ook leuker. Lees hieronder informatie over bedrijfskleding borduren. Wie wil dit nou niet?

Waarom kleding laten borduren?

Kleding laten borduren is heel handig. Het borduursel zal er nooit afgaan. Je blijft het dus altijd zien. Iedereen van het bedrijf in een shirt laten lopen met het logo van het bedrijf erop is toch iets wat je wilt zien. Het ziet er mooi en professioneel uit. Ook is het handig, want de werknemers hoeven niet lang na te gaan denken over wat ze aan moeten naar hun werk. Het is namelijk een makkelijke keuze, omdat ze de bedrijfskleding gaan dragen met het logo erop. Bedrijfskleding Apeldoorn kan dit waar maken voor het bedrijf.

Voordelen van borduren?

Er zijn vele voordelen aan het borduren van kleding. Met bedrijfskleding Apeldoorn kun je veel herkenning krijgen. Als je een logo op de bedrijfskleding laat zetten en je werkt er in, zal het gezien worden. Mensen zullen het daarna misschien wel op gaan zoeken, want iedereen is vaak nieuwsgierig. Ook zorgt bedrijfskleding borduren voor een mooie uitstraling. Je werkt in kleding met een logo erop en dat zorgt voor professionaliteit. Het zal allemaal opgemerkt worden en hierdoor zul je herkend worden in die shirtjes met jouw bedrijfslogo erop.  

Verschil tussen bedrukken en borduren?

Het bedrukken en borduren van kleding hebben zowel voor- als nadelen. Het grote verschil tussen deze twee is dat het voordeel van borduren is dat het nooit van de kleding af zal gaan. Door deze reden wordt er vaak voor borduren gekozen. Borduren ziet er vaak ook nog net wat luxer uit dan het bedrukken van bedrijfskleding. Het bedrukken van kleding wordt vaak gekozen als het om een korte periode van gebruik gaat. Het wordt vaak gebruikt bij werkkleding, promotiekleding en sportkleding. Ook wanneer een logo fijne lijnen of kleine letters heeft is bedrukken wel een betere keuze dan borduren. Welke optie het beste bij jou past is geheel afhankelijk van wat je wilt laten bedrukken of borduren en op welk kledingstuk.

Reacties zijn gesloten.