MyPhone Arnhem voor al uw telefoon reparaties!

smartphone-reparatieBij Myphone Arnhem bent u op juiste adres als het gaat om het repareren van uw telefoon. Wij hebben ervaring en weten precies hoe wij uw telefoon weer optimaal kunnen laten functioneren. Het lukt ons keer op keer om de klant tevreden naar huis te sturen.

Over ons

Wij van MyPhone Arnhem zijn gevestigd in winkelcentrum Presikhaaf op de Hanzestraat 4. MyPhone is gespecialiseerd in het repareren van smartphones en tablets van merken zoals Apple, Samsung, HTC, LG, Huawei, Sony, en meer. Bij ons kunt u ook terecht voor nieuwe en gebruikte toestellen. Ook bieden wij een breed assortiment aan van smartphone & tablet accessoires zoals laders, hoesjes, powerpacks, bluetooth usb sticks en nog veel meer.

Service

Bij MyPhone Arnhem  staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij geven dan ook drie maanden garantie op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. De meeste reparaties worden direct uitgevoerd en zijn klaar terwijl u wacht.

Kwaliteit

Wij bij MyPhone Arnhem vinden wij het leveren van topkwaliteit heel erg belangrijk. Daarom werken wij alleen met de beste materialen en technieken die wij tot onze beschikking hebben. Onze specialisten werken met 100% echte materialen die veel langer mee dan namaak materialen waar ook soms voor wordt gekozen.

Reacties zijn gesloten.