Opzoek naar houten jaloezieën?

Zoekt u de mooiste houten jaloezieën voor in uw huis of kantoor? Dan bent u bij het gordijnenhuis aan het juiste adres. Daar is een groot assortiment aan jaloezieën te vinden en uit voorraad te bestellen.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën is een mooie oplossing en er zitten veel voordelen aan zoals. In de zomer houd het de warmte binnen en in de winter warmte binnen.  Het ziet er ook nog eens mooi en strak uit. De houten jaloezieën van gordijnenhuis passen overal omdat ze altijd voor de klant op maat worden gemaakt in hun eigen fabriek.

Mijn ervaring

Laatst was ik met mijn vriendin op internet op zoek naar houten jaloezieën voor in ons net nieuw gekochte huis. We wouden een mooie prijs met kwaliteit. Met die zoekopdrachten kwamen we uit bij Gordijnenhuis een goede website met alle soorten en maten. Een groot voordeel aan kopen op een website is dat je alle tijd hebt om alles uit te zoeken dat hebben wij ook gedaan en beviel ons goed. De maten opgemeten en het perfecte uitgekozen. Omdat we geen standaard maten hadden werd het op maat gemaakt en duurde het 2 weken voordat ze binnen kwam dat vonden wij echt heel snel. Samen hebben wij ze met de goede gebruiksaanwijzing opgehangen.

Reacties zijn gesloten.