Raamfolie geeft u en uw medewerkers privacy

gevelborden Op erg veel plekken wilt men graag privacy hebben. Dit wilt men thuis maar ook het werk is dit erg fijn. Raamfolie is een perfecte oplossing om privacy te bieden. Naast dat het privacy geeft, zal het ook zorgen voor een mooie uitstraling.

De raamfolie is bij CD Reclame te bestellen. Zij zijn gespecialiseerd in reclame artikelen maar ook professionele raamfolie. Wanneer u deze raamfolie besteld, kunt u ervoor kiezen om de folie zelf op te halen en aan te brengen of dit door een monteur te laten doen. Als u ervoor kiest om de folie te bestellen hoeft u alleen maar de maten aan CD reclame door te geven. Zij zullen de folie vervolgens voor u snijden en meestal kunt u uw folie al binnen twee werkdagen op komen halen.

Raamfolie met logo

Bij CD-reclame specialiseren ze zich in reclame. Ook op uw raamfolie kunnen ze reclame voor u aanbrengen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw logo te laten maken in de raamfolie of deze uit te snijden. Ook het aanbrengen van nog een laag folie met een andere kleur is een mogelijkheid. Met de folie kunt u zowel privacy als reclame maken.

Reacties zijn gesloten.