Groot assortiment ijzerwaren vindt u bij Baptist-Huissen

Bapist HuissenBent u op zoek naar een speciaalzaak in gereedschap, techniek en veiligheid? Bij de Baptist-Huissen vindt u alle soorten benodigdheden voor klussen. Zo verkopen wij onder andere ladders, hamers, schroeven- en schroevendraaiers, ijzerwaren en meer. Wij zijn een speciaalzaak gevestigd in Huissen. Dit is een stadje tussen de twee grootste steden van Gelderland, namelijk Arnhem en Nijmegen.

Voel je veilig in huis met deze ijzerwaren

Om je huis veiliger te maken kun je bijvoorbeeld dievenklauwen bevestigen of deur sloten en hangsloten ophangen. Deze ijzerwaren kun je bevestigen rondom je ramen en deuren. Een dievenklauw kun je in je raam of deur monteren dat het raam of de deur niet uit het kozijn kan worden getild. Meer soorten ijzerwaren zijn schroeven, pluggen, ringen, moeren, pennen en meer. Voor al deze benodigdheden kunt u naar onze speciaalzaak.

Ook verkopen wij brievenbussen. Deze zijn te bevestigen aan huis of op een paal. Er zijn veel verschillende soorten briefkasten. Alle kleuren zijn te verkrijgen bij ons. De briefkast samen met de paal maken de paal maken zij het aanzicht perfect.

Contact met de Baptist-Huissen

Heeft u verder nog vragen over bijvoorbeeld onze ijzerwaren, ons elektrisch gereedschap of over ons bedrijf? Op onze website staat een contactformulier die u kunt invullen. Daarnaast bent u altijd welkom in onze winkel. Deze is gevestigd aan Polseweg 1 in Huissen. Onze vakkundige medewerkers staan hier voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u advies te geven, wij helpen u graag!

Reacties zijn gesloten.